Expert Parchet - Logo Expert Parchet - Magazin Online
Expert Parchet - Acasa
Expert Parchet - Bauwerk
Expert Parchet - Lalegno
Expert Parchet - Floor Experts
Expert Parchet - Teka Parchet
Expert Parchet - Prestige Sport
Expert Parchet - Mapei
Expert Parchet - Murexin
Expert Parchet - Overmat
Expert Parchet - iTools
Expert Parchet - Romus France
Expert Parchet - Mocheta Linoleum, PVC, LVT
Expert Parchet - Piatra Granit & Marmura
Expert Parchet - Gresie Stil Parchet
Expert Parchet - Tamplarie din Lemn
Expert Parchet - Scari din Lemn, Rasini
Expert Parchet - Pardoseli Rasini Decorative
Expert Parchet - Parchet Versailles
Expert Parchet - Contact
DEPOZIT: Str. Campina, Nr.51-53, (Curte Transcom), 400635, Cluj-Napoca, Cluj
ORAR: 08:30 - 17:00 Luni - Vineri
10-12 Sambata
TELEFON CONTACT:
+ 40 735 879 551 (Luni - Vineri)
+ 40 364 888 774 (retea RDS&RCS)
EMAIL:
office@expertparchet.ro
expertparchet@yahoo.com
Expert Parchet - Youtube
Murexin - Marca durabilitatii

Sisteme si Tehnica MUREXIN Filme Tehnica MUREXIN Catalog 2017 MUREXIN


S.C. EXPERT PARCHET S.R.L. este Partener MUREXIN in ROMANIA inca din anul 2009.


Inca de la infiintare, la inceputul anilor 30, compania Murexin AG a devenit cunoscuta pentru calitatea produselor fabricate. In domeniul protectiilor pentru constructii si al materialelor chimice pentru constructii Murexin a dezvoltat solutii si produse inovatoare durabile. In anul 1995 Murexin a fuzionat cu firma Furtenbach, in acel moment Murexin fiind membra a Schmid Industrie Holding. In acelasi timp Murexin a integrat in cadrul companiei si Firma Durlin, extinzandu-si astfel paleta de produse cu doua noi game de produse, vopseluri si lacuri si profilandu-se astfel ca fiind un furnizor complet.

Capitolul Murexin Constructii / Bautechnik cuprinde produse si servicii profesionale dedicate arhitectilor, proiectantilor, constructorilor, si comerciantilor. Sortimentul contine mortare, materiale de constructii, acoperiri pentru pardoseli si multe altele ce confera arhitectilor si proiectantilor suportul perfect. Constructorilor li se ofera consiliere profesionala pe santier. Astfel reusim prin sortimenul complet si prin consielierea de specialitate sa fim alaturi de partenerii nostri la lucrari.

Capitolul Murexin Placaje ceramice / Fliesenverlegetechnik cuprinde produse compatibile in sistem, ce raspund solicitarilor ridicate, incepand de pregatirea suportului pana la produse speciale pentru intretinere si curatare. O paleta larga de produse pentru chituire si lipire in spatii interioare si exterioare, asigura succesul oricarei placari. Placile speciale Uniplate, utilizate ca element portant faciliteaza o diversitate de configurari creative. O alta serie care completeaza sortimentul de produse este reprezentata de profilele de inchidere pentru placari.

In cadrul Capitolului Murexin Pardoseli calde / Klebetechnik se regasesc produse pornind de la masele de nivelare pana la solutii de lipire si sigilare a suprafetelor interioare. Pentru lipirea parchetului, a PVC-ului, a tapetului, linoleumului, a cauciucului si a plutei va stau la dispozitie produse superioare, parte componenta a solutiilor ecologice. Fie ca este vorba despre renovare sau constructii noi: cu solutii profesionale si produse superioare calitativ, Murexin este partenerul dumneavoastra ideal in acest domeniu.

Capitolul Murexin Finisaje / Malen va pune la dispozitie produse incepand de la finisajele pentru fatada, vopselurile pentru spatiile interioare si solutii profesionale pentru finisarea lemnului, a metalului, betonului, a peretilor, si multe altele. Marca austriaca cu traditie in fabricarea vopselurilor si lacurilor ofera solutii peirfecte pentru toate gusturile. Marca Durlin, integrata in sortimentul de produse de finisare Murexin, este consacrata inca de multi ani in domeniul finisarii si protectiei diferitelor suprafete si material. Produsele speciale Aqua sunt in trendul solutiilor ecologice.

Pe langa sediul central din Wiener Neustadt, care gazduieste centrul de competenta, fabricile de produse uscate si produse umede, laboratorul, administratia si logistica, in intreaga Austrie functioneaza mai multe depozite de livrare a marfurilor. Echipa locala este compusa in prezent din cca. 170 angajati si este intr-o continua expansiune. Pe langa aceasta, Murexin isi propune o crestere constanta in intreaga Europa, predominant in noile tari ale Uniunii europene. Astfel ca in prezent exista cateva filiale Murexin si companii partenere in tari precum Germania, Polonia, Ungaria, Slovenia, Cehia, Franta sau Slovacia, tari care inregistreaza o ascensiune constanta. Sunt luate in considerare caracteristicile, precum limba, cultura, iar produsele sunt adaptate astfel incat sa raspunda nevoilor specifice.

In ultimii ani au fost inaugurate noi laboratoare si filiale, ce reprezinta baza dezvoltarii viitoare si a continuarii succesului companiei, orientata catre viitor.


  Brosuri si cataloage pentru produsele noastre prezentate in format pdf

4 Seasons Engineered Bauwerk Art Work 2013 Castle Old Floorboards Design Parquet Panels Engineered Parquet Floor Love for Detail Parquet Scale Silverline Wide Parquet Traditional Versailles Floor Vintage Edition

GARANTIE SI INTRETINERE PARCHET FISE TEHNICE MUREXIN FISE TEHNICE PARCHET SITEMAP EXPERTPARCHET.RO
Garantia Limitata Expert Parchet
Reguli intretinere parchet lacuit
Reguli intretinere parchet uleiat
Izolatie fonica Akustik-Top
Izolatie fonica Unitop-4mm
Murexin - Lacuri de parchet
Murexin - Sisteme Finisaj Parchet
Murexin - Uleiuri Parchet
Sistem Hidroizolatii - Murexin
Alegerea parchetului pentru incalzirea in pardosea
Parchetul industrial din lemn masiv
Reguli generale de montaj si finisaj parchet
Tabel de echilibru si expansiune lemn
Tehnic Instalare parchet pe sapa cu incalzire in pardoseala
Bauwerk
Lalegno
Floor Experts
Teka Parchet
Prestige Sport
Mapei
Murexin
Overmat
iTools
Romus France
Mocheta Linoleum, PVC, LVT
Piatra Granit si Marmura
Gresie Stil Parchet
Tamplarie din Lemn
Scari din Lemn, Rasini
Pardoseli Rasini Decorative
Parchet Versailles
Contact Expert Parchet